Beleef de magie van led-verlichting…


De LED DOME is een verduisterde ruimte in het midden van de beursvloer, waarin de effecten van led-verlichting optimaal beoordeeld kunnen worden. In de LED DOME wordt de bezoeker meegenomen door de weg welke led heeft afgelegd en de weg waar de mogelijke toekomst ligt voor led. In deze ruimte, met een oppervlakte van 20m x 7m, creëren acht bedrijven een led-experience.

Aurorean van Lichtvormgevers
aurorean is het eerste concept in de openbare ruimte waarbij de mens in de openbare ruimte zelf zijn omgeving kan creëren. Via de mobiele telefoon kan contact worden gelegd met aurorean en het licht en geluid worden beïnvloed. De psychonomisch verantwoorde en voorgeprogrammeerde scenes geven een aantal standaard keuzes, maar ook kan deze individueel worden aangepast.
Onderzoek wijst uit dat de mens invloed wil uit kunnen oefenen op zijn omgeving. Het gemak waarmee aurorean kan worden bediend, maakt beïnvloeding van de omgeving kinderlijk eenvoudig. Dit heeft invloed op het welbevingen. In een omgeving waar je je thuis voelt, maak je snel contac met anderent. aurorean bevordert daarom de sociale cohesie op straat.

MilkyWay, Dennis Parren Studio
The Milkyway lamp with LED ring projects a customisable colored galaxy on the walls of your room. Every color and density is possible and the light source is remote controllable. Create a blue light to relax in the evening or a bright red light during a party, go for a warm yellow during dinner or a bright white while working. The possibilities are endless!

LED Panels, Eglo
Om alvast in de carnavalsstemming te komen hebben we onze LED inlegpanelen voorzien van een feestelijke full colour print. De negen panelen maken samen een bruisend lichtobject dat hun functie als kantoorverlichting overstijgt. EGLO LED panelen geven een egaal wit licht en zijn uitgerust met of zonder daglicht regeling.

Tunable White Light tafellamp, Eglo
Tuneable White” betekent dat de lichtkleur zelf kan worden ingesteld tussen sfeervol (2700K) en functioneel (5000K) licht. Daarnaast is dimmen op het armatuur en/of met afstandsbediening mogelijk. Het armatuur kan eenvoudig ingesteld worden naar gelang de emotie of werkzaamheden van het moment.

Moti lamp, Studio Toer
The Moti lamp blows up to a radiant sphere, reflecting the atmosphere through its movement. When it’s quiet and peaceful, Moti moves around slowly. A more active setting results in a more expressive behavior. A sudden noise makes Moti shiver.

FITTO, LIGHTWELL
FiTTO by Lightwell is een vernieuwend revolutionair paskamerverlichtingsdesign, special ontwikkelt voor Fashion Retail.
Via een soft touch bedieningspaneel kan de lichtkleur worden gewijzigd naar Studio Light, Day Light en Candle Light.
Het interactieve system zorgt voor een verhoogde pasbeleving voor de klant.

Lightify, Osram
OSRAM LIGHTIFY™ draait helemaal om persoonlijke wensen en behoeften. Om dit te bereiken, werken verschillende componenten perfect samen: innovatieve armaturen en lampen die kunnen worden gedimd, die het licht van helder naar warm wit kunnen aanpassen en die in verschillende kleuren kunnen verlichten afhankelijk van stemmingen en sferen.
Een gateway wordt gebruikt om de lichtbronnen draadloos in een netwerk te kunnen aansluiten. Alles wordt zeer eenvoudig gestuurd via een iOS of Android smartphone of tablet terwijl u onderweg of thuis bent. Of plan uw dag simpelweg vooruit met de ingebouwde timer functie.

L’arc-en-ciel, Pyrasied
Het licht van de lamp L’arc-en-ciel is gekleurd en in de geometrische vorm complementair van opbouw. Het totaal van kleuren resulteert in een lichtbron met het volledige spectrum – wit licht – en schaduwen met zwemen van kleuren, waardoor de fysieke eigenschappen van licht zichtbaar en tastbaar worden. L ‘arc-en-ciel ‘verlicht’ de ruimte en voegt een ruimtelijke dimensie toe aan de omgeving.

SWOOF, Yudo Design, Digi Luce
YUDO design combineerde techniek en design in een tafellamp. De kern van de lamp is een strak vormgegeven LED-lichtbron met een unieke en intuïtieve SWOOF-bediening; met een simpele handbeweging gaat de lamp aan en uit. Met de hand op en neer bewegen boven de lamp is dimmen of harder zetten van het licht. Deze technologie is ontwikkeld door YUDO design zelf. Elke SWOOF komt met een unieke design-skin: een hoogwaardige kunststof kap die per klant persoonlijk bedrukt wordt. YUDO design staat garant voor steeds nieuwe skins door aan verschillende ontwerpers een platform te bieden.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni