(Dutch) Aigostar grijpt 10-jarig jubileum aan voor publiciteitscampagne

5-6-2019: Op 19 mei 2019 vierde Aigostar haar 10-jarig jubileum. Collega’s uit binnen- en buitenland kwamen bijeen om dit groots te vieren in het Hotel van Oranje te Noordwijk aan Zee.

Aigostar is opgericht in Spanje op 19 mei 2009 door de heer Kalen. Hij heeft het merk uitgebouwd naar een succesvol imperium dat tegenwoordig led-verlichting en huishoudelijke producten op de markt brengt in Europa en in de Verenigde Staten. “De laatste 10 jaar waren een uitdaging, de volgende 10 streven we naar perfectie,” aldus Aigostar.

Voor de professionele markt richt Aigostar zich op het aanbieden van led-producten van goede kwaliteit voor een nog betere prijs. Met een eigen laboratorium voor kwaliteitscontrole in China ziet het bedrijf er op toe dat de kwaliteit voldoet aan Europese normen en waarden. Momenteel breidt het bedrijf haar assortiment uit zodat het een volwaardig en compleet spectrum aan led-producten kan bieden.

Aigostar grijpt haar 10-jarig bestaan aan om meer bekendheid te verwerven in Nederland. Dit hoopt het bedrijf te realiseren door zich te presenteren op LED + Elektro in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Bezoekers kunnen Aigostar vinden op locatie C2, waar zij van harte welkom zijn voor een kopje koffie en een gesprek over Aigostars producten.

Binnen afzienbare tijd hoopt Aigostar haar producten beschikbaar te stellen via technische groothandels in binnen- en buitenland. Tot die tijd is informatie over de producten te vinden via 2BA of de eigen bestelwebsite van het bedrijf. Tevens zijn potentiële klanten welkom in de showroom van Aigostar in Zwijndrecht en komen de accountmanagers van het bedrijf graag langs om de productportfolio toe te lichten.

Naast led-verlichting produceert Aigostar huishoudelijke producten die grotendeels verkocht worden via alle bekende grote kanalen voor e-commerce. Momenteel zijn deze producten te zien in het RTL 4-programma ‘Nederland Proeft.’ Tenslotte heeft Aigostar een eigen YouTube-kanaal en een actief sociaal media-team. “Mocht u in de afgelopen 10 jaar nog niet van ons hebben gehoord, dan zal dat in de komende 10 jaar zeker veranderen.”

Solarmagazine installicht Uneto-Vni